hoofdpagina
stacaravans
Polleur
Oosheem
recreatie
prijzen
lastminute
reserveren
reisroute
folder
email
fotogalerij
links
 
 
 
    
 
CAMPING OOSHEEM

Genieten van de gastvrijheid op de camping Oos Heem met een warme ontvangst door uw nieuwe gastheer/vrouw Ted & Rita.

Camping OosHeem ligt net buiten het dorpje Deidenberg in een bosrijke omgeving in de hoge Ardennen vlakbij St. Vith , vanaf Maastricht ongeveer 60 minuten rijden.

Via camping Oos heem is het mogelijk om aan de zelfde outdoor aktiviteiten deel te nemen als op de camping Polleur.

 Het is een fijne gezinscamping ideaal voor gezinnen met kinderen, in het hoogseizoen verzorgt het recreatieteam van Camping OosHeem allerlei aktiviteiten.

De camping heeft sinds dit jaar een "gezellige huiskamer" met openhaard, terras (gedeeltelijk overdekt) vanwaar u uitzicht heeft over het zwembad en kunt genieten van een natje & droogje voorzien door de daarbij aangesloten friture. Hier is ook de mogelijkheid om aankopen te doen voor de dagelijkse behoeften en het bestellen van dagelijks verse broodjes.

Bij de camping zijn goede wandel en fiets mogelijk heden voor het gehele gezin. Wandel/fiets route kaarten zijn verkrijgbaar op de camping.
Ook worden er fietstochten georganiseerd, mountainbikes en trackingbikes zijn te huur op de camping.

Op de camping bevindt zich een grote tent met een bar en (dans) podium.

Er zijn ook openlucht spellen zoals; groot schaakspel, jeu-de-boule, tafeltennis en een speeltuin. 2 Zwembaden en een blokhut met tafelvoetbal en 4 op een rij.


In het nabij gelegen dorpje Grüfflingen is een actioncenter aanwezig met mogelijkheden voor karting, bowling en diverse andere sporten, ook is er een kinderparadijs zodat ook de kinderen zich niet zullen vervelen.

In St. Vith zijn diverse supermarkten aanwezig voor de dagelijkse boodschappen,
en iedere 3e dinsdag in de maand is daar ook een gezellige markt.

  Luxemburg ligt op ongeveer 30 minuten afstand rijden.

 Op deze camping zijn de televisies in onze caravans aangesloten op een digitale satellietontvanger en een dvd/cd/mp3 speler .
Wij verhuren hier 12 stacaravans (6 persoons met 2 slaapkamers)

caravan 82 op camping oosheem receptie camping oosheem caravan 81 op camping oosheem caravan 80 op camping oosheem caravan 79 op camping oosheem caravan78 op camping oosheem caravan 77 op camping oosheem caravan 91 op camping oosheem caravan 90 op camping oosheem caravan 89 op camping oosheem caravan 88 op camping oosheem caravan 87 op camping oosheem caravan 86 op camping oosheem terras camping Oosheem kampeerweide camping Oosheem speelweide camping oosheem fiets en wandelroute bij camping Oosheem speeltent camping Oosheem zwembad camping oosheem herberg de Paljas ingang camping oosheem paintbalcentrum
Standplaatsen stacaravanverhuur van Dijk
klik op de standplaats of info-punt voor meer informatie

Klik hier voor een lucht foto van camping Oos Heem
GPS    50.348418, 6.119299

Faciliteiten op Camping OosHeem
zwembad en kleuterbad - het zwembad blijft open zolang het weer dat toelaat!!
gezellig terras direct aan het zwembad
mini-market en frituur
speeltuin
tafeltennistafels
sportveld
100m2 speeltent
animatieprogramma in de maanden juli en augustus
wasmachine en droger aanwezig
verhuur van dvd´s en uitleen van boeken
mountainbike en trackingbike verhuur
Lastminute op Camping OosHeem
Kijk op onze lastminute pagina

stacaravan, caravan, verhuur, ardennen, camping, gezinscamping, Camping Polleur, Camping, Oos Heem, Camping Oos Heem, Deidenberg, St.vith, gezinscamping, Lastminute, Spa, wandelen, zwembad, wandel en fiets mogelijk heden, recreatie, Café Take Five, boswandelingen, stacaravanverhuur van dijk.